Välgörenhet och gaming i USA

Att vara en gamer handlar om mycket mer än den tid ensam med en styrenhet och headset.

Videospel samfundet har mobiliserat för att vara värd för flera stora händelser som sätter sina färdigheter, talang och engagemang för välgörande ändamål. Från samla in pengar till sjukhusen att stödja räddningsinsatser grupper, det finns många sätt för spelare att engagera sig i välgörenhet.

välgörenhet

1. Extra Life

Extra Life fokuserar på att samla in pengar för sjukhus i Barnens Miracle Network. Spelare samla donationer till stöd för en dag av spel, med många som syftar till att fylla en 24-timmars maraton speltid.

Detta ger spelarna en chans att göra en skillnad i sina egna kvarter. När du registrerar dig för extra liv, kan du välja sjukhuset som du spelar för och sedan alla pengar ni tar upp går direkt till den vårdgivare. Sjukhusen får använda dessa medel som de behöver, så bidrag kan användas för att stödja forskning, köpa utrustning eller finansiera obetalda vård.

Medan många deltagare gör en stor fest av det officiella spelet dagen uppmuntrar Extra Life spelare att engagera sig men de kan. Om du är upptagen på den viktigaste händelsen, schemalägga maraton när du är fri. Eller bara donera direkt till extra liv organisation.

Extra Life 2015 är planerad till 7 november, 2015.

 

2. Spel Klar Quick

De flesta människor ser spel som en tid att koppla av, varva ner och ta din tid. Inte så om du är en Speedrunner. Det finns en hel gemenskap av spelare som har finslipat sin hand-öga-koordination för att piska genom spel på en bråkdel av den vanliga körning. Ibland kommer de att dra nytta av oavsiktliga hack i en äldre spel, men andra gånger de bara förlita sig på sina egna surt förvärvade kunskaper.

Du hittar många av världens bästa speedrunners samla två gånger per år för att sätta sina spel till välgörande användning. De spel Klar Snabb händelser plocka olika välgörenhetsorganisationer som deras förmånstagare, sedan tillbringa en hel vecka samla in donationer för en 24/7 spel maraton. Tittarna kan ge direkt, eller så kan de lägga sina pengar mot donation incitament, som leder en spelares i spelet val eller utgör ytterligare utmaningar för dem. Den senaste händelsen samlat in mer än $ 1,2 miljoner för Läkare Utan Gränser .

Grymt spel Klar Quick är planerad till 3 januari, 2016. Summer Games Done Quick kommer att hända under sommarsäsongen (2015 händelsen var i augusti).

3. St. Jude Play Live and gaming dator

St. Jude sjukhus är en välkänd och väl ansedd medicinsk institution som fokuserar på barnsjukdomar. Organisationen har många innovativa välgörande ventures, inklusive Play Live . Ungefär som extra liv, spela live deltagare samlas donationer för att stödja deras speltid, vilket kan göras solo eller med ett team. Det är ett samarbete med Gamestop och spela med gaming dator och med Twitch som uppmuntrar streaming av insamlings spel.

Spela Live är en året-runt satsning, men organisationen ger ytterligare stöd och priser för personer som deltar i maj.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *