Datortillbehör för gaming

Datorskärm som dator tillbehör

 

Headset

Vår top pick för gaming headset kvar med följande två alternativ: Kingstons HyperX Cloud Revolver och Steel Siberia 350 . Båda headset har bott på topp i våra diagram för ett tag, och det säger oss en sak: det finns gott om mediokra headset kommer ut eftersom alla vill in på headsetet marknaden. Men bara en handfull är värt att ha. Du kommer inte gå fel med antingen val. Kingston har en ny Revolver S-modellen med surroundljud, men jag har aldrig hittat surround-aktiverade hörlurar kunna upprätthålla god ljudkvalitet. Dessutom är effekten långt ifrån så som ”surround” som när du använder en riktig uppsättning flerkanaliga högtalare.

 

Trådlösa headsets

Även trådlösa gaming headset är mindre populär än trådbundna headset-på grund av deras behov av att debiteras, vi tror fortfarande Steelseries Siberia 800 är fortfarande den bästa trådlösa gaming headset på marknaden. Frekvensåtergivning, trohet, komfort och långvarig effekt, Sibirien 800 är värt pengarna om du ska trådlöst.

Sibirien 800 visar att någon på Steel förstår verkligen ljudåtergivning, och lyssna på 800 visar detta tydligt. Trots att taggade som en ”gaming headset” Sibirien 800 fungerar som ett fantastiskt all-around hörlurar för filmer, musik och allt annat du skulle kanske vill kasta på det.

Tre hinder har länge stått i vägen för trådlösa headset: pris, latens och batterier. De är dyrare än trådbundna headset, utan bättre ljudkvalitet. Latens över en dålig trådlös anslutning är irriterande. Och batterier ger ut mid-match är alltid ett spel-ruiner. Men trådlösa headset har kommit långt under åren, och om du kan komma över prispåslaget, kan du köpa en trådlös gaming headset som löser batteriet problemet och uppvisar inte en antydan till latens. Zero-krångel spel ljudutrustning väntar på tre prisklasser.

 

Gamingstol och vanlig datorstol

Vi har stadigt våra åsnor i dussintals nya stolar under de senaste månaderna, men våra rekommendationer förblir desamma. Även ett par alternativ har kommit nära, är Office Mästare OM5 fortfarande vår top pick för dess värde, design och komfort. Stolen har behållit sin form efter otaliga timmar av spel och är fortfarande en favorit i hela kontoret.

Om du är mer angelägna om racing stil stolen så älskad av Twitch serpentiner. Racing stolar erbjuder i allmänhet mer stil än ergonomi och komfort, men vår plocka, det Vertagear SL5000 blir du ganska nära.

När budgetering en PC setup, hur mycket du fördela för en ny gamingstol? Förmodligen mycket mindre än du spenderar på grafikkortet, men överväga hur integrerad stolen är att den totala upplevelsen. En bra stol kan pågå dig ett decennium, och du kommer inte att uppgradera till ryggraden 2,0 snart. Vi bestämde oss för att hitta de bästa stolar för långa spelsessioner genom att prata med experter och spendera månader forska och testa en mängd olika alternativ. Här är våra senaste rön och top picks.

Datorhögtalare

Mångfalden av bra datorhögtalare, och deras sortiment av pris och kvalitet, är bredare än någonsin, medan möjligheterna att testa högtalare själv innan du köper är få. Läs mer om datorhögtalare

 

VR glasögon, ett nytt datortillbehör!

Intil nyligen virtuell verklighet (vr glasögon) hade varit något av en fantasi för berättare och tekniker. Så länge sedan som 1935 beskrev amerikanska science fiction-författaren Stanley G Weinbaum något liknande virtuell verklighet i en novell som heter Pygmalion Glasögon.