Nytt Monster Hunter spel

Goda nyheter för PS4 spelare som är i Monster Hunter World. De spelare som redan har påbörjat sin resa som ett monster jägare vet att du kan hantverk en exklusiv uppsättning odåga Palico redskap inspirerad av Horizon Zero Dawn. I detta fall kommer spelare har möjlighet att klä upp precis som Aloy, den största hjälten av Horizon Zero Dawn världen. Liksom förra gången, är detta Monster Hunter World händelsen nu lever, och spelare har en begränsad tid att slutföra det.

Denna nya uppdrag är aktiv tills den 15 mars Den nya quest heter ”The bevisa”. Att inleda den spelare måste ha en Hunter på nivå 11 eller högre. Målet med jakten är att jaga Anjanath. Anjanath är ett monster, mycket större än någon tidigare monster du kan ha stött på i en värld av monster hunter.

Många fängslande maskiner visas i Horizon Zero Dawn, men det som gjorde störst intryck på Monster Hunter: World utvecklingsteam var Thunderjaw,”Monster Hunter producent Ryozo Tsujimoto förklaras på PlayStation-bloggen. ”Anjanath har en mycket likartad skelettstruktur till Thunderjaw, så ansåg vi att det var den bästa passformen för att vara den huvudsakliga motståndare i jakten, men inte vilken Anjanath skulle göra. Denna Anjanath är en skala som många spelare kommer att ha aldrig tidigare stött på, och din typiska attacker kan inte nå sin höjd.

Ryozo Tsujimoto med rätt gaming dator

När du är klar med Proving Quest, kommer spelet att belöna dig med det material som behövs för att göra rustning set och Aloy båge. Om du gör allt rätt, kommer din jägare ser ut Aloy, oavsett hälften av din karaktär. På Youtube kan du följa guiden nedan om hur man låser upp och göra Aloy båge och rustning.

Den första händelsen vi nämnde i början var. Läs mer om gaming dator här. lärdomarna från den vilda och varade till 8 februari. Så nu missa inte detta tema händelse strävan i Monster Hunter World och passa på att göra Paliko redskap. Tsujimoto har avslöjat att de kommer att rotera mellan aktiva uppdrag händelse. Vilket innebär att du kommer att se lektion av Wild jakten igen någon gång i framtiden.

Några av de PS4 spelarna kommer att ha möjlighet att delta i flera evenemang uppdrag, och nästa kommer att Monster Hunter Världens första Street Fighter V quest. Spelarna kommer att ha en chans att göra sökandet och få det material som behövs för att farkosten en uppsättning Ryu rustning när de slutföra det. Du kommer att behöva en Street V spara filen på din konsol för att acceptera händelse Quest titeln Down the Dark, Muddy Path.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *