Ny Overwatch Hero

Det senaste tillskottet till Overwatch roster nyligen presenterades för allmänheten. Hon är en tank och healer hybrid, dotter till Torbjörn och ser fantastisk.

Birgitte växte praktiskt taget upp i verkstaden av sin far, och mycket lik sin Torbjörn visade hon ett stort intresse och färdighet för ingenjörsyrket. Men till skillnad från sin far, hade hon en mycket mer framträdande intresse i skapandet av rustning och andra defensiva system.

Medan alla förväntade henne att gå i sin fars fotspår och fortsätta sin lärlingsutbildning, Birgitte hade andra planer. Att växa upp var hon alltid fascinerad av berättelser om Overwatch, hjältar och ridderlighet. Berättelser av hennes gudfar och nära vän till familjen, Reinhardt.

Så när Reinhardt gick på hans vandrande riddare att få rättvisa i världen, Birgitte ombedd att följa med henne som sin vapendragare och Reinhardt accepteras. Birgitte jobb började med underhåll av Reinhardts korsfarare rustning men utvecklats till att ta hand om Reinhardt själv och försöker hålla honom från hans övertro, särskilt som hans kropp börjar visa verklig skada efter alla dessa år av striden.

Till slut insåg Birgitte att laga hans rustning var inte det bästa sättet att hjälpa sin mentor, Reinhardt och bestämde sig för att bli en riktig krigare själv. Med steely beslutsamhet och bekämpa utbildning av Reinhardt, blev hon mycket kan krigare i sin egen rätt och kämpar nu tillsammans Reinhardt för att få rättvisa.

Förmågor & översikt av gaming dator

förmåga Översikt

Rocket Slag

Utökad närstrid swing gaming dator som gör området skada i en kon, vilket gav henne att attackera flera hjältar per gång.

Reparations Pack

Kasta en reparation förpackning på en allierad hjälte, helande dem för ett fast belopp. Om reparation Pack overheals det kommer att ge extra healing som pansar istället.

Whip Shot

Birgitte kastar sin slaga och slår tillbaka fiender hit.

Barrier Shield

Aktiverar en frontal energi sköld som absorberar skada och har en separat hälsa bar. (Detta är mycket bara en mindre version av Reinhardts barriär.

Shield Bash

Dash framåt och slå ner fiender hit. Detta kan endast användas med Barrier Shield är aktiv.

Rally

Birgitte bort på en ökad takt och ger rustning till närliggande allierade hjältar. Denna bonus tas bort när Birgitte tar skada.

Birgitte Trivia

Några roliga fakta om Birgitte.

    • Klassificeras som en ”lätt” hjälte av Blizzard
    • Her full name is Birgitte Lindholm
    • 23 år gammal
    • Kommer från Göteborg
    • Aldrig varit en del av Overwatch

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *