Hur man blir en Master Gamer

#GITGUD på Gaming

Internet är fylld med videor och artiklar om hur man får bra på spel. Men vad jag hittade när de söker för den här artikeln, är att de flesta av dem är långt ifrån bra. De flesta av dem har tips som: vara singel, vara arbetslös och sluta umgås på sin lista. Dessa påståenden är uppenbarligen mer av ett skämt än något och är tänkta att tas med en stor nypa salt, men inte mycket hjälpsam ändå.

Så det är därför jag bestämde mig för att sätta ihop en lista med tips, att faktiskt bli en bättre spelare. Min andra motivation för att göra denna lista var att på senare tid, är konkurrenskraftig spel verkligen tar fart. Och en hel del människor inte bara spela nonchalant längre, men ser verkligen att ständigt förbättra sina spel färdigheter. Denna lista är kronologisk, men tänk på att varje punkt på listan är mer eller mindre viktig beroende på läsaren. Men utan vidare adjö, låt oss komma med på listan.gamer

7. Spel Gear

På botten av min lista, har jag lagt spelutrustning, även om en hel del människor kan vara oense. Vissa människor kommer att hävda att det är en absolut nödvändighet, medan andra kommer att säga att det är 100% om kompetens. Personligen tror jag att det är någonstans mittemellan, kan du absolut få bra utan större spel redskap. Det finns även sällsynta exempel med professionella CS-go-spelare, spel på old school utrustning och ändå utför upptill. Men detta är ett undantag, inte regel, och de flesta människor kommer att gynnas av uppdaterad utrustning. Med det sagt är det inte alls dyrt gaming redskap som kommer att förbättra din prestation. En spännande mus med en högre DPI troligen inte kommer att ändra din prestation, en bildskärm med en snabbare svarstid eller en mus med dessa extra tangentbindningar kan verkligen göra underverk för dig.

 

6. Öva på en gaming dator

Detta låter självklart som en bit av en kliché, men att spela mer allmänt förbättra din förmåga. Men jag talar inte bara om att spela spelet, eftersom någon gång du inte kommer att få mycket från att bara spela på en gaming dator. Jag talar om att spela spelet, i syfte att ständigt förbättra. Största och mest avgörande del av detta: att vara kritisk mot din egen spelstil! De flesta människor har en tendens att skylla allt på alla andra, och det är ett stort hinder om du vill förbättra din gaming dator. Nästa gång du spelar spelet val, analysera vad som gick fel alla chanser du får. Om vi ​​faktiskt börja titta inåt och förverkliga våra egna misstag, finns det i allmänhet så mycket utrymme för förbättringar.

5. Klock / analysera Replays

Detta är uppenbarligen en bit av en fortsättning på punkten ovan, men det betyder inte att det något mindre sant. Egentligen skulle jag hävda att detta är en av de absolut viktigaste faktorerna när du syftar till att förbättra dina kunskaper. De flesta människor bara fortsätta spela timmar i sträck och inte inser vad du gör fel, men titta på repriser av dina spel kommer att ge dig en stor fördel gentemot dina motståndare. De flesta spelutvecklare vet detta, och de flesta aktuella dagen tävlingsmatcher har åskådaren / replay-läge. Alternativt kan du välja att spela in dina spelsessioner med hjälp av Fraps, Action! etc. och ibland är faktiskt att föredra framför bara titta på repriser, men vi kommer in i det på nästa punkt på listan. Sammanfattningsvis, även om det är förmodligen mer tråkigt att titta på en repris som faktiskt spelar du vanligtvis få så mycket mer från den.

4. Kommunikation / Teamplay

Dota, LoL, CS-GO, hots, WoW, och listan kan göras lång. Dessa är alla mycket konkurrenskraftiga spel, som förlitar sig mycket på kommunikation och lagarbete. Det finns tillfällen där man helt enkelt kan bära ditt lag, särskilt i tillfälliga matcher och solo köer. Men när du börjar att rangordna upp och träffa mer skickliga motståndare, korrekt avrättades lagspel och kommunikation är nyckeln till framgång. I många fall kan du faktiskt har ett team existerande fullt kapabla individer, men om de alla har olika planer eller idéer kan det snabbt gå fel. Jag inser att inte alla människor är intresserade av att spela i premade lag och använda talkommunikation, även om det är verkligen det bästa sättet att gå.

Även om du inte använder röstchatt, kommer bra kommunikation via chatt gå långt. Och du kommer säkert att ha en mycket svårare tid klättra på stegen om du hålla tyst. Sista anmärkning: Att vara en giftig ******* i chatten, räknas inte som god kommunikation.

 

3. Titta Professionella Streams

Nästan alla tävlingsmatcher har en aktiv esport scen av något slag. Och vare sig vi vill erkänna det eller inte, det finns en god chans pro spelare en bara en liten bit bättre än oss. Titta på konkurrerande turneringar eller en professionell spelare strömma gör underverk. Inte bara är de mest sannolika fantastiska spelare, men det är också ett bra sätt att lära sig om den senaste bygger / meta / tricks etc. Och det är också något som verkligen kommer att ge dig en stor fördel när man spelar konkurrenskraftigt. Och med populariteten av Twitch.tv, det finns en god chans att många av er redan gör detta. De flesta spel är ständigt föränderliga, med nya snabbkorrigeringar och balans patchar som kommer in varje vecka. Så titta på pro strömmar verkligen håller dig informerad och uppdaterad, och förmodligen förbättra dig på vägen.

2. Privata matcher

Om du och dina vänner redan har gjort allt på denna lista, du förmodligen inte kommer att få mycket från slumpmässiga snabba matcher och sådant. Ett team av väl kommunicera och mycket samordnade spelare kommer vanligtvis att förstöra någon slumpmässig lag. Inte bara är det hemskt att förintas av en mycket bättre, färdiga lag, men du kommer också att bli uttråkad med lutande dåliga lag. Detta är en perfekt tid att nå ut till andra lag som är runt och om din lvl. Jag rekommenderar starkt kommer det subreddit för ditt spel på Reddit och söka efter lag där, jag har haft en hel del stor erfarenhet av detta. Inte bara kommer du att hitta stor utmaning i detta är det också så mycket roligt! som rivalitet är bundna att hända och du kommer förmodligen hitta din kärlek för spelet förnyas.

1. Njut av det!

Detta är nummer 1 på min lista bara för att det påverkar alla tidigare punkter. Om du är giftiga och arg att du inte har bra kommunikation, och kommer därför att ha en hård tid. Du kommer också att ha en mycket svårt att hitta både lagkamrater och privata motståndare. Men när allt är sagt och gjort, är detta spel och det är tänkt att vara roligt. Det är därför vi alla blev spelare eftersom vi gillar att spela mycket. Och vi bör alla försöka vara lite mer positiva när spel och komma ihåg varför vi förälskade sig i den i första hand. Om du gör detta kommer alla de andra stegen på denna lista inte vara hårt arbete, men tiden i ditt liv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *