Headset

Letar du efter en ny gaming headset men inte säker på vilket par hörlurar är bäst? Då har du tur, eftersom vi har testat den senaste och bästa för att hitta de 10 som finns på marknaden.

Hitta billigare datorer och tillbehör – BilligTeknik.se!

Det fanns en tid då gaming headset inte stämmer med den som letar efter ljudkvalitet. Men under de senaste par åren som har förändrats tack vare ankomsten av stjärn headsets från lik Sennheiser, Razer och Steelseries. Denna trend ser ut att fortsätta med stora namn som Sennheiser har redan presenterade spiffing nya headset. Chief av dessa är Sennheiser GSP 600.

(table

bild)

 

Headsets för gamingdator

Sennheiser GSP 600 är en uppföljning till bolagets Game Zero och lovar att förbättra sin föregångare redan imponerande ljud kotletter genom att erbjuda användarna ett uppdaterat högtalarsystem och nya öronsnäckan design. Även med prissättning börjar på € 249 (£ 219) det blir en dyr lyx när den lanseras i slutet av månaden.

Om du är på marknaden för något lite billigare, eller kan inte vänta på ett nytt headset, det finns gott om bra alternativ för närvarande finns på marknaden. Läs vidare för att hitta de 10 bästa vi har testat. Se också till att ta en titt under köpguide för att hitta vilken typ av gaming headset är bäst för dig.
Analoga headset

Dessa använder en eller flera 3,5 mm hörlursuttag för att överföra ljud till och från headsetet och är ofta allmänt kompatibla med datorer, konsoler och mobila enheter. Ljudkvaliteten kommer att lita på din enskild enhet dock, och att de inte kommer att stödja surroundljud ur lådan. Tänk på att på gamingdatorer med separata mic och hörlursuttag, behöver du en splitter. Vissa headset kommer med ett, men inte alla. Kontrollera innan du köper och pop en i din varukorg om du behöver en.

 

Digitala headset

Med en integrerad DAC (digital-till-analogomvandlare), digitala headsets erbjuder renare ljud, högre volymer och integrationsprogram. USB-anslutna headset fungerar på PC / Mac och PlayStation-konsoler, medan optiska-baserade headset kommer att arbeta med Xbox och PlayStation-konsoler, plus datorer med optiska portar antingen på moderkortet, interna ljudkort eller USB-ljudkort.

 

Trådlösa hörlurar

Med hjälp av en sändare som är ansluten till din dator eller konsol, trådlösa headset erbjuder problemfri spelljud. Men de kräver laddning, ofta tyngre och kosta mer än sina trådbundna motsvarigheter. Kontrollera kompatibilitet med din konsol val, eftersom inte alla trådlösa headset stöder alla konsoler.

 

Virtual Surround Audio

Headset med hjälp av stereo förare kan återskapa fler-ljud för att leverera en surroundeffekt i öronen. Fördelen är att headsetet förblir billigare och lättare än de som använder flera förare, men effekten är vanligtvis mindre exakt än en ‘riktig’ surround headset.

 

‘Sann’ Surround Audio

För den mest autentiska surroundljud, kommer du att efter ett headset med flera förare i varje kåpan. Varje högtalare bränder ljud från olika placeringar med användaren placeras i mitten av åtgärden. De är ofta ganska dyr, dock, och de extra högtalare kräver en större och tyngre design.

 

Behöver du ett gamingheadset?

Förutom en snabb processor och en tydlig display, spelare på alla utbildningsnivåer erkänner behovet av bra ljud för att få de rika, uppslukande spelupplevelse önskas. Även liknar hörlurar, de bästa gamer headset är olika i två viktiga sätt. Först måste de utestående surroundljud som ger realism till console- eller PC-gaming session, vilket ger konkurrensfördelar som krävs för att reagera omedelbart att ens subtila ljudsignaler, såsom fotsteg kommer upp bakom dig. Och för det andra, gaming headset kan du kommunicera med samt lyssna till medspelare från hela världen.

 

Gaming headset Överväganden

Ljudkvaliteten är en viktig fråga för alla gaming headset köp. Även headset ger ofta stereoljud med en enda högtalare för varje öra, många modeller har extra högtalare per öron cup att leverera en sann, mycket imponerande surroundljud. Även om det kan verka som en no-brainer, är komforten också mycket viktigt, eftersom du kan bära headsetet i timmar åt gången. Leta efter headset som har vadderade eller skum pannband och öronkåpor.

Många headset med mikrofoner inkluderar brusreducering som hjälper personen du konkurrerar med höra dig genom att skilja mellan din röst och bakgrundsljud. Och volymkontroll kan vara viktigt att din spelupplevelse, vilket är anledningen till många headset inkluderar en separat brytare som justerar i spelet chatt oberoende av spelljud.

 

Wired Gaming Headset eller Wireless Gaming Headset?

När beslut fattas mellan trådbundna eller trådlösa headset, finns det några saker att tänka på. Du kanske upptäcker att trådbundna headset har i allmänhet en lägre pris än ett trådlöst alternativ erbjuder mindre chans för störningar från andra enheter, och kommer aldrig att lämna dig i sticket eftersom du har glömt att ta ut dem. Å andra sidan behöver trådlösa headset inte sladdar att tjudra dig till din dator eller konsol eller snubbla dig och få frånkopplad under en kritisk spel uppdrag.

 

Plattformskompatibilitet

En annan faktor avgörande för ditt val är din spelplattform. Kontrollera alltid att se till att gaming headset som du funderar kommer att vara kompatibla med din primära spelsystem. Vissa Xbox One headset eller PS4 headset kan mycket väl visa sig vara oförenligt för användning med PC och Mac.

 

Gamingheadset

Gaming headset är mycket mer än vanliga hörlurar. De skiljer sig i ett antal olika sätt och är utformade för att säkerställa att varje spelare har allt de behöver för bekväm, uppslukande gameplay. Gaming headset är lättare och har ultramjuka öron dämpning som låter dig spela längre i komfort. De flesta headset har också mångfärgade LED-belysning så att du kan anpassa din spelupplevelse och matcha din anpassade gaming inrättas. Multi-systemet kompatibelt, de är också byggd för att leverera enastående ljudkvalitet om du spelar via PC, Xbox 360, PS4 eller PS3.

Våra senaste Razer gaming headset ger dig full röstchatt kapacitet över PlayStation Network, så att du kan prata med vänner och andra spelare medan du spelar. Trådlösa headset garantera fri rörlighet och innebära ditt spelande aldrig begränsad. Bullerdämpande gaming headset blockerar bakgrundsljud så att du kan plocka upp mer ljud detalj från spelet och fokusera helt på spelet i handen utan oönskade störningar. De flesta av våra headset är också kompatibla med Skype så att du kan använda dem för bättre kvalitet VoIP chattar.

 

RAZER Headset och hörlurar

Razer ljudprodukter erbjuder avancerad teknik kombinerad med snygga mönster över ett brett utbud av produkter. Du kommer säkert att uppskatta vad Razer Headset & Headphones erbjuder, oavsett dina önskemål. Razers ergonomiska konstruktioner är professionellt utformade för att säkerställa att utökade sessioner förblir bekväma och behagliga.

Razer är synonymt med stil och kvalitet och deras headset är inte annorlunda. Från hörlurar till öron till slutna öronkoppar som effektivt isolerar ljud har Razer täckt dig. Spelare kommer att ha kanten över tävlingen med exakt ljudpositionering, medan ljudfiler kommer att bli kär i ljudkvaliteten som dessa headset producerar.

Steelseries headset

Ändra ditt sätt att se gaming headset genom att välja Steelseries hörlurar. Dessa premier gaming hörlurar fullspäckad med funktioner för att utmana allt du vet om gaming headset. Boastin g översyn ljud samt innovativa mic mönster, kommer du att njuta komfort, bekvämlighet och högsta prestanda.

Steelseries hörlurar erbjuder också extremt passiv buller blockering och digitala funktioner, när du använder material som inspirerats av atletisk kläder för att erbjuda en oöverträffad nivå av komfort. Detta innebär att Steelseries produkter är byggda för långa spelsessioner, medan de mjuka öronkåpor eliminera distraktioner så att du kan fokusera på jobbet till hands. Försök Steelseries hörlurar och höra skillnaden för dig själv.

Logitech headset

Logitech är en av de mest betrodda varumärken runt om i världen för PC-tillbehör, och deras utbud av hörlurar verkligen inte besviken. Oavsett om du behöver spel hörlurar eller en elegant, comfortab le set att använda för internationella samtal eller video skapande, kommer du att bli bortskämd med valmöjligheter.

Logitech headset för spel erbjuder en lätt, bekväm passform som är perfekt för alla nattspelsessioner, medan de har också utmärkta funktioner som 7.1-surroundljud – med vissa även vara konsol kompatibla. Det finns också trådlöst headset med hög kvalitet mikrofoner som skär bort bakgrundsljud för kristallklart ljud. Bläddra igenom de olika Logitech hörlurar på nätet nu på PC Case Gear.

Corsair headset

I över 20 år har Corsair varit ett av företagen i spetsen för PC-prestanda innovation och har kunnat ta del av sin kunskap på hörlursmarknaden. Med en djup förståelse för spelarnas behov har de utvecklat hörlurar av hög kvalitet som tillgodoser alla – från den lediga spelaren till proffsen. Mer info om datortillbehör.

Corsair-hörlurar har överlägsna öronkoppar som formas till örat för en handskensliknande passform, medan 7.1-ljudet ger exceptionell klarhet. Det finns till och med hörlurar som är speciellt byggda för att hantera maratonspel, och skryter med mikrofiber och minneskum för överlägsen komfort. Det finns Corsair-hörlurar för att tillgodose alla behov och budgetar, kolla in det stora utbudet av alternativ som finns tillgängliga på PC Case Gear online nu.

headset

gaming headset

razer headset

steelseries headset

logitech headset

corsair headset

trådlöst headset