De bästa kommande spelen i 2018

Den sena sommarmånaderna kan kännas lite som en spel torka – men det är mest för att vi vet så många nya spännande spel av 2018 på nära horisonten. Mycket hypade uppföljare som Red Dead Redemption 2 , Fallout 76 , Assassin s Creed Odyssey och Super Smash Bros. Ultimate alla kommer senare i år, vilket gör dator och gaming att vänta för nya spel av 2019 och därefter så mycket lättare. Oavsett vad du spelar på, från konsolen till bästa gaming laptop , det finns gott om spel värt att kolla in under de kommande veckorna och månaderna.

spela

Vi har gått vidare och samlat standouts för bildupplevelsen, uppdateras varje vecka med nya tillägg. FIFA 19 och Destiny 2: Forsaken har lagts till i lineupen, medan Darksiders 3 har ett releasedatum och Code Vein fördröjs i 2019. igenom vår lista, som är sorterad efter utgivningsdatum, och se vad du behöver för att börja spara upp för ASAP – då ska du låta oss veta i kommentarerna vilka spel du är mest glada för.

  • Bästa PS4 spel
  • Bästa Xbox One Games
  • Bästa Switch Spel

Octopath resenär

Platform (s): Switch
Releasedatum: 13 juli 2018

I ett sällsynt fall av en absurd arbetsnamnet blir själva spelet namn, är Octopath resenären en ny JRPG från Square Enix som sätter stor vikt vid dedikerad rollspel. Du måste välja ett av åtta unika hjältar när du startar din strävan, var och en med sin egen personlighet, kämpar stil, och viktigast av allt, distinkta kommandon när de interagerar med NPC. Är du den typen av spelare som vill utmana alla du ser till en bedrift av styrka, eller någon som vill charma människor med provocerande dans? Din erfarenhet av världens alla kommer till din valda hjälte, men oavsett vem du väljer, det finns mycket att utforska när du tar i påkostade, 16-bit-möter-HD sevärdheter och delta i nyanse turbaserade strider.

overcooked 2

Platform (s): Switch, PS4, Xbox One, PC
Releasedatum: 7 augusti 2018

Den ursprungliga Overcooked blev en omedelbar co-op klassiker, noga med att förvandla en part i ett experiment av virtuella kockar ropade ut uppgifter i en brinnande blandning av glädje, ilska och spänning. Overcooked 2 håller alla kryddig kaos som gjorde den första så stor, och helt enkelt lägger in ännu mer smak med en fräsch kampanj, massor av teman kök, ytterligare recept, och en mängd cutesy kockar att välja mellan. Du och upp till tre andra kockar kan tjäna upp beställningar online eller i soffan co-op och mönster nivå för kök ser särskilt uppfinnings den här gången. Det är aldrig så enkelt som att ta ingredienserna direkt i pannan, plåt, och beskyddare – kommer du förmodligen att behöva gå igenom trafik, hyra en flotte eller korsa en farligt blåsig bro i processen.

Vi happy few

Platform (s): PS4, Xbox One, PC
Releasedatum: 10 augusti, 2018

Vi lyckliga få är praktiskt taget ett måste-play baserad på konceptet ensam, som på något sätt lyckas blanda en BioShock stil samhälle rubbade narkomaner och kitschiga 1960 fantasier av Austin Powers in en härligt läskiga överlevnad spel. Du spelar som en av flera invånare i den fiktiva engelska staden Wellington Wells, navigering i första person genom ett samhälle där invånarna tvingas att ta en daglig dos av hallucinogena piller kallas Joy. Du har vägrat att ta din medicin och har märkts en kill-on-sight Downer, tvingats fly från mind-förändrade medborgare och koppar medan crafting och rensning för något som kan hjälpa dig att överleva. Hela tiden, du hånade och förtryckta av Uncle Jack, en live-action programledare som är som en illavarslande, piller-driver Mr Rogers.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *