De bästa 21 Budget spel för PC

Om du letar efter en billig gåva eller bara ett billigt spel för dig själv denna lista över spel under $ 10 är ett bra ställe att börja. Listan över spel under $ 10 innehåller några mycket högt betyg spel från år tidigare samt några nyare videospel som kan ha förbisetts eller underskattad av många kritiker. Priserna kan ändras utan föregående meddelande, men på $ 10 eller mindre är det svårt att gå fel om det är ett spel du har alltid velat prova.

BF2

Battlefield 2 är en modern militär shooter som placerar dig mitt i modern urban bekämpa spela online strider i några av de farligaste platserna i världen. Stridande inkluderar USA, kinesiska eller Mellanöstern Coalition. Spel kan spelas på dussintals kartor med upp till 64 andra personer som är anslutna via Internet. Medan den kompletta samlingen är ca $ 30 den ursprungliga Battlefield 2 release kan hittas för under $ 10. Mer ”

”Vill du spela ett spel?” Defcon är något av en återgång till filmen War Games där du styr din nation i Global kärnvapenkrig. I Defcon kommer du försöker förstöra dina fiender med hjälp av kärnvapen samtidigt som man försöker undvika fullständig förstörelse själv. Upp till 6 globala supermakter kan färdigställa för världsherravälde på samma gång. Mer ”

Road to hill med en gaming dator

Road to Hill 30 är det första spelet kapitel i Brothers in Arms serien med en gaming dator World War 2 spel. Baserad på en sann historia spelare tar på sig rollen som Sgt Matthey Baker en fallskärmsjägare med 101st Airborne Division. Spelare kommer att engagera sig i verkliga uppdrag och strider i Normandie, Frankrike under D-Day och veckan som följer. Mer ”

barn som lirar battlefield

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *