Gamingstol

När det gäller datorstol är komfort första prioritet och estetik den andra – de flesta företag som marknadsför sina produkter som en ”gaminstol” tycks glömma detta.

Hitta billigare datorer och tillbehör – BilligTeknik.se!

(table)

billig datorstol

I ett försök att efterlikna den lik av DXRacer flesta spel stol tillverkare slap helt enkelt en billig hink plats till en kontorsstol montering, markera prislappen och kalla det dag; lämnar många spelare som gör köpet känsla mer än bara lite ont om det.

Faktisk racing skålade säten var aldrig tänkt att vara bekväm, de är byggda för att aggressivt hålla dig på plats under höga G manövrar, vara lätt och ändå hålla dig mest fäst vid ryggraden i händelse av en krasch.

Det finns uppenbarligen en hel del överklagande på det sätt som tävlings säten ser, parkerade framför rigg. Och tack vare några smarta människor, kan du få både andan av spåret liksom komforten i en förstklassig lounge.

Folk tror ofta att köpa den bästa spelstolen, kommer att förbättra deras in-game prestanda. Detta är naturligtvis inte fallet. Förbättring av ditt spelande färdigheter kan bara komma från engagemang och utbildning. Tänk på att endast några mindre förbättringar kan hänföras till din hårdvara. En stor spel stol för dina spelsessioner kan göra stor skillnad när det gäller kvalitet och hållning.

 

Guide

dator stolHela guiden, kommer du att märka oss att använda termen ‘Gaming Chair’ en hel del, och termen i sig kan vara missvisande. Många gånger en spelstol är bara en rebrand av en kontorsstol med några smärre färg tweaks men kostar dubbelt pris än den ursprungliga stolen. När vi nämner begreppet gaming stol, vi oftast talar om kontorsstolar som vi tycker är bra för spelsessioner, och inte nödvändigtvis stolar som är märkta som spel stolar.

En annan nämn Faktum är att X-Rocker stolar är inte nödvändigt för konsol spel. De är bra att ha och kommer med praktiska funktioner. Men för vissa människor, kan X-rocker stolar vara något obekväma under långa spelsessioner. Vi rekommenderar därför PC spel stolar så mycket som vi rekommenderar x-rocker stol eftersom PC gaming stolar har bättre ergonomiska egenskaper än konsolspel stolar.

Bäst Gamingstol 2018

Denna kategori är för människor som bara vill ha ”minimum” när det kommer till speldator stolar. Även om det kan vara fallet för denna prisklass, det finns faktiskt en riktigt bra spelstol med några unika egenskaper.

 

Olika typer av spelstol

Okänt för många, det finns faktiskt en hel del olika typer av märkes videospel stolar för vuxna. Jag kommer att gå över dem så att du kan bättre förstå var och en. I allmänhet kan du dela spel platser i två kategorier, för konsol spel och för PC-spel.

Piedestal Gaming stolar

Piedestal Gaming stolar. En piedestal stol är förmodligen den mest grundläggande spel platser på marknaden. Det har fått en piedestal (därav namnet) och det kan justeras för att svänga i någon riktning. De flesta av sockeln stolar finns på marknaden är antingen gjorda av läder eller tyg. Om du väljer att köpa en av dessa, måste du bestämma på vilket material du är mest bekväm med. Denna typ av spel stolar är avsedda för konsol spel.

Rockers

Rockers. A ”rocker” stol kommer inte med en piedestal eller något att göra det vrid. Denna typ av spel sätet sitter direkt på golvet eller du kan montera den på något. Dessa är också avsedd för konsol spel.

 

vanlig kontorsstolVanliga PC stolar

PC Gaming Stolar eller datorspel stolar. En PC-spel sätet är speciellt framtagen för spel på en PC. De ovan nämnda som kan användas på en soffa eller när du spelar på konsoler men märkesvaror PC Gaming stolar kan ha mycket fler funktioner än dem. PC stolar för spel har oftast ett nackstöd, armstöd, en hel del adjustabilities och de har oftast en stor ryggdyna för att bidra till att ge stor tröst för ryggen.

Racers

gamingstol racer

Racers. Det finns också spel stolar som är gjorda speciellt för racingspel. De kallas Racer spel stolar, men de är populärt kallas ”åkare”. I princip, kan racer spel stolar vara utrustade med ett hjul, en accelerator, koppling, och bromsar; liknar vad du kan hitta på en vanlig bil.

 

Fler tips

Nu när du vet de olika typerna av spel stolar för vuxna, nästa sak jag kommer att tala om är de saker du bör titta efter när man köper en bra stol för spel.

Bekvämlighet

Men saken ergonomiska stolar och varför vi rekommenderar dem för spelare är att de ger komfort, särskilt under längre spelsessioner. I de flesta fall kommer de med fantastiska och unika egenskaper. Till exempel, några stolar komma med ett nackstöd, armstöd, och en särskild dämpningssystem på baksidan. Även när det gäller stoppning, tror först om du vill ha en lädervaddering eller en trasa stoppning. Det beror på att detta kriterium är subjektivt; läder kan vara bekvämt för vissa, men inte för andra och vice versa. Andra stolar tenderar att fokusera mer på flexibilitet, så att du kan anpassa stolen efter dina egna önskemål.

Material

Nästa viktiga sak du ska hålla utkik efter är de material som används. Om du vill ha en stor spel stol som kan hålla dig under en lång tid, måste du titta på vad den är gjord av. Är den gjord av stål eller bara plast? Vilka är de material som används för utfyllnad av stolen? Är den gjord av läder eller tyg? Välj alltid en spel säte som är robust nog att fungera länge. Med andra ord, hur är hållbarheten?

Storlek

Storleken på spelsätet också frågor, så anser det innan du köper en. Det finns spel stolar som lämpligt är dimensionerade för en vanlig människa, men det finns vissa människor som är lite större än normalt. Storleken har betydelse när du vill ha en spel stol som är bekväm att använda i timmar och en stol som kommer krypa din rumpa utan problem.

Unika funktioner

Det finns vissa spel stolar som ger maximal komfort utan tillsatta bells och visselpipor, men de flesta av de populära spel stolar ute erbjuder unika egenskaper. Även om detta är helt frivilligt, du vill utnyttja dessa fantastiska funktioner. Vissa funktioner inkluderar ytterligare högtalare på sidan, in- och utgångar, trådlösa mottagare, och mycket mer.

Pris

Det sista du bör definitivt överväga innan du köper en spel säte för dig är priset. Även spel stolar ger komfort, inte alla spel stolar ger det bästa värdet. Det finns några stolar ute som bara dyrt på grund av varumärket, men det har inte bra funktioner. Dessutom finns spel stolar ute som inte är prissatta för högt, men ger det högsta värdet för konsumenten. Var noga med att aldrig glömma prissättningen när du ska köpa din stol.
Som att köpa grafikkort, kommer inte många människor vill dela ut enorma summor pengar för en spelsäte. Du har förmodligen även just ansåg att detta när du har läst artikeln. Även om denna guide hjälper dig igenom som vi kommer att lägga rekommendationer för budgeten, mellanregister och high-end gaming platser.

Hjul och hjul

Innan jag avslutar artikeln kommer jag prata lite om hjul och hjul. För er som inte vet, hjul och hjul är de som du vanligtvis hittar på kontor eller spel säten som gör att du kan röra sig fritt utan att behöva stå upp och driva stolen.
Nu, standard hjul och hjul finns i kontors- och spel platser är tillräckligt bra, men vissa av dem kan repa dina golv.
Lyckligtvis finns det caster och hjulbyten ute på marknaden som kommer att eliminera golv repor och kommer också att eliminera stolen från att röra sig alltför mycket.
Även om de är frivilliga, rekommenderar jag köper nya caster och hjul om standard som repa eller skada dina golv.

Olika typer av hjul

Det finns två typer av hjul som du bör vara medveten om.

 1. Rigid Caster. De fasthjul är ganska vanligt tillbaka i dag. Även om dessa hjul hjälpa till att flytta stolen, är det bara begränsat till framåt och bakåt rörelser. Om du vill flytta i sidled eller diagonalt, du av lycka. Lyckligtvis finns det en ny typ av hjul som är nu vanligt i de flesta spel och kontorsstolar.
 2. Swivel Caster. De styva hjul var bra men det har nu sedan ersatts av Swivel Caster. Begränsningen av den tidigare hjul är att det rör sig endast framåt eller bakåt. Den Länkhjul, å andra sidan, rör sig i alla riktningar. Det finns också flera olika typer av länkhjul såsom:
  a. Kingpin-Less hjul. Detta är den mest hållbara vrid caster på marknaden eftersom det inte kommer med en mutter och skruv kingpin. Om du är en ilska gamer är Kingpin mindre caster den du ska köpa.
  b. Låsning hjul. Nästa subtyp av Länkhjul är Låsning hjul. Denna caster har en låsmekanism som förhindrar att stolen från oönskade rörelser.
  c. Plate hjul. Detta är en annan vanlig typ av Swivel Caster. I princip, kommer plattan hjul med en platta (därav namnet) som kan fästas på undersidan av stolen. Det är inte lika användbar som de andra två, men ändå är det i stor utsträckning eftersom det är lätt att ta på.
  När hjulen, de är oftast gjorda av olika material och de kan påverka hur en spel säte utför. Några vanliga material för hjulet är metall, polyuretan, plast, pneumatiska och gummi.
  Metallhjul är de mest hållbara typer av hjul, men de kan också repa dina golv mycket lätt. Gummi är något annat varaktigt typ av hjul och det också kan orsaka repor på golvet (om än inte lika ofta som metallhjul).
  Om du vill skydda dina golv, få några hjul som är gjorda av antingen polyuretan, plast, eller pneumatiska material. Det beror på att de ger tillräckligt med dämpning och de är också mjuk på golven.
  Återigen, hjul och hjul är valfria, men om du vill skydda dina golv, sedan med alla medel, köpa en. Här är några av rekommenderade hjul och hjul du kan köpa.

 

Slutsats om stolar för din gamingdator

Om du vill älska din speldator spelupplevelse ännu mer, föreslår jag starkt att du får en bekväm stol för spel.

Det kanske inte är en ”gaming” stol; Du kan även använda en kontorsstol som är bekväm och har huvudet och svankstödet en spelare behöver.

Jag har belyst några av de bästa stolarna för spel ovan; alla på olika prisklasser så att du kan välja vilka som är rätt för dig.

Att välja rätt spelskrivbordsstol är oftast en preferens sak, men du alltid sätta i åtanke komfort framför allt annat.

Förhoppningsvis har den här artikeln sprida lite ljus över vilken spel stol du kommer att få i framtiden. Här finns fler tillbehör.

 

 

gamingstol

datorstol