Bästa Android

Android tabletter gör stora gåvor, och det bästa med dem är att alla kan använda dem, från en tre-årig till din mormor. Men med så många enheter ute, hur kan du se till att du får den bästa Android tablett för pengarna? Det finns förmodligen hundratals Android tabletter på Amazon, och undvika de övervärderade och slätten dåliga kan vara skrämmande. Men det behöver inte vara så svårt.

Ta bara en titt på tabletterna nedan – de är de allra bästa Android har att erbjuda, och du verkligen inte kan gå fel med någon av dem. Utan vidare, här är vår lista över de bästa Android tabletter finns hittills i år 2018. Vi bör också nämna att de första Chrome OS-tabletter kommer att släppas snart, med 10 Acer Chromebook Tab kommer i maj och HP Chromebook X2 på grund i juni.

Vilken?

Om du är ute efter att plocka bland de bästa Android tabletter på high end, inte leta längre. Samsungs Galaxy Tab S3 är en av de bästa tabletterna du kan köpa just nu.

Galaxy Tab S3 sport en HDR-aktiverad Super AMOLED display, quad högtalare för stereoljud och ett batteri som laddas mycket snabbt, vilket gör detta en verklig multimedia powerhouse. Inte bara det, Tab S3 levereras också med en S Pen som är perfekt för anteckningar och rita.

Åh, den här är vacker, alltför. Den är utformad med Samsungs Galaxy smartphones i åtanke, med glasytor på fram och bak, komplett med en helt metallram runt kanterna. Det finns ingen förneka premium aspekten i spel här, något som ytterligare har accentuerats av dess svelte chassi och lätt känsla. Allt detta är naturligtvis bidrar till att rättfärdiga sin mer premium pris.

Galaxy Tab S3 är lite dyr på runt $ 600, men om du är i behov av en kapabel Android tablett kan det höga priset punkten vara värt det.

 

Specifikationer

  • 9,7-tums Super AMOLED display med 2048 x 1536 upplösning, 264 ppi
  • Quad-core Qualcomm Snapdragon 820-processor
  • 4 GB RAM
  • 32 GB ombord lagring, microSD expansion upp till 256 GB
  • 13 MP bakre kamera, 5 MP främre kameran
  • Icke löstagbara 6000 mAh batteri
  • Android 7.0 Nougat
  • 237,3 x 169 x 6 mm, 429 g

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *