ÄNNU EN ANNAN BLACK & RED INSTÄLLNING

Hej! Mitt namn är Devin, jag är 20 år gammal, och detta är min nya PC setup! Jag är en musikproducent på 10+ år (jag gör ljudspår och ibland experimentell elektronisk / pop musik) som för närvarande går till college för speldesign och programmering och 3D-modellering och ganska mycket allt annat som avser att göra spel. Jag använder denna inställning för musikproduktion, 3D-modellering och spel.

devin

Jag vet att det inte är perfekt:

~ De gula väggarna är fruktansvärda. Jag rör sig i några månader så det skulle vara meningslöst att måla.

~ Saken i det nedre högra bredvid min dator är en luftrenare. Huset jag i har några allvarliga mögelproblem och jag är mycket allergisk (delvis därför jag flyttar), och det är verkligen inte någon annan plats för det. Jag tänker på att få en hylla för den platsen så småningom, dock.

Gamingdator

~ Gamingdator stand är för djupt för att passa på expansions. Jag kommer att få en ledad arm skärmfäste för att åtgärda problemet.

~ Högtalarna ser asymmetriskt placerade. Jag fiol med det för ungefär en timme varje dag. Jag börjar tror att det finns inget jag kan göra.

~ Amazon eko pricken inte är inkopplad jag bara haven,. T hade en chans att ställa upp ännu eftersom min telefon är trasig.

~ Det högtalarkabel rör tho … Kabeln som förbinder högtalarna tillsammans var bara 4 ft. Det är också egenutvecklade såvitt jag kan berätta.

~ Den wibbly ostadig mus matta är olyckligt. Jag är inte riktigt säker på om jag kan stryka det, men om jag reda jag kan, kommer jag.

~ En annan anledning som jag vill flytta är att min golvet lutar. I min rullande stol, jag rullar till höger om jag håller mig stadig. Jag har tillfälligt löst problemet genom att sätta skrivbordet är mugghållare (som jag använder aldrig ändå) under två av hjulen på stolen, men jag skulle hellre aldrig ha problem alls.

~ Jag har ett par hörlurar och jag planerar att få en vägg hängare för dem på den tomma bit av väggen till vänster.

Gear Lista:

~ IKEA Fredde Desk

~ Acer XR341CK Curved Ultrawide 3440 × 1440 bildskärm

~ Cerwin-Vega XD4 bokhyllehögtalare

~ Razer Naga Hex V2 Mus

~ Tesoro Gram Spectrum Mekanisk Tangentbord

~ Vipmaz XXL Extended mus matta

~ Amazon Echo Dot Gen 2

~ Casio Privia PX310 Digital Piano

~ PS3 Fett 60GB

~ Behringer CMD PL-1 DAW Controller

~ Antlon Modmic V4 Mikrofon

~ Sony MDR-7506 Hörlurar

~ Akai MPK Mini Mark II

~ Western Digital My Passport 1 TB extern hårddisk

~ KnobCreekMetalArts Tentacle Attack Bookends

~ En billig generisk skyltas grafik tablett

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *